Siirry pääsisältöön

ELÄMÄN TUHO JA UUSI ALKU!!

 

Olen kokenut tätä ennenkin, kaikenlaista pahuutta, mutta se on lievä ilmaisu mitä tapahtui 17.10.2005.

___________________________________________

En ikinä unohda niitä poliisien sanoja, kun tullaan putkan ovelle sanomaan, että sinut Jukka Rantala tullaan pidättämään ryöstömurhasta. En reaktioni oli TUSKA, joka oli lievä ilmaisu.  Olin juuri ”koonnut” pöydälle tuhannen palapelin valmiiksi ja se TUHOTAAN LATTIALLE! Tilanne oli toivoton, kaoottinen, täynnä epätoivoa ja tuskaa (jopa itsemurhaa).

                          ___________________________________________

MIETIN MITÄ NYT KUN EDESSÄ ON EK (elinkautinen)?

                          ___________________________________________

Olin pienessä kopissa ilman sähköä, radioita ja tv:tä. Sitten tajusin onhan mulla kynä ja paperia. Siitä aloin rakentaa omaa päivärytmiäni. Aamupala, punnerrukset, tunnin kävely, KIRJOITTAMINEN JA KIRJOITTAMINEN.

Oon jo muutaman ”palan” saanut pöydälle paikoilleen. Alan saamaan pikkuhiljaa itsestäni otetta ja vielä kun kävi ilmi, että tuomioni muutetaan vuosituomioksi!

___________________________________________

Se oli parhaimpia joululahjojani. ”Palapelistä” oli jo paljon paloja paikoillaan. Tässä kohtaan ajattelin, että kun tämä on ohi, teen tästä lähtien ihmisille vain pelkkää hyvää. On se sitten minkä työn tai toimen muodossa.

                          ___________________________________________

Yhdeksän vuotta kului ja ”palapeli” on koottu pöydälle uudestaan katkerien kyynelien suolaamaana.

___________________________________________

Vapaus koitti ilman koevapauksia, mutta selvittiin ja tässä minä kirjoitan teille rakkaat ystävät pientä tarinaa.

Pääsin Sininauhan hankkeeseen Johannan kautta ja siellä oli Iida palaverissa kertomassa Tuetetusti Tulevaisuuteen hankkeesta.

Kuulosti lupaavalta ja menin sinne sovittuun aikaan. Kerrankin minut otettiin IHMISENÄ vastaan. Vapautuessani kiersin kaikki luukut ja tuntui, ettei minulla ole ihmisarvoa.

Täällä oli toisin, voin vilpittömästi sanoa, että tässä paikassa on parhaat työkaverit ja ennen kaikkea työyhteisö missä on ilo olla, ja missä viihtyy.

Toivon sydämestäni, että nämä ihmiset saavat jatkaa tätä työtä VIELÄ pitkään, koska niin moni ihminen saa tästä avun!!

Toivon hyviä ja järkeviä päätöksiä!

tv. Jukka Rantala

Pori

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lähtö

  Lähtö. Ihan ovella, vieressä. Se saa mieleni matalaksi, itkuiseksi, ahdistuneeksi. Kuin mustaakin mustempi pilvi olisi pysähtynyt, jämähtänyt kohdalleni koskaan lähtemättä pois. Se oli tullut jäädäkseen, pysyäkseen ikuisesti. Sen tuoma kylmyys, loputon rankkasade muistuttaa omia tuntemuksiani. Kyyneleet, ne surun tuomat kyyneleet löytävät helposti tiensä sinisiin silmiini. Itku, jonka loppua ei näy horisontissa. Ei vaikka miten katsookin kiikareilla. Paha olo on tullut siten jäädäkseen. Ei ole ulospääsyä.  Olen umpikujassa enkä tiedä mitä tehdä, minne mennä tai miten reagoida vallitsevaan tilanteeseen, joka on pelkästään itse aiheutettu. Omien väärien valintojen vuoksi minun on lähdettävä ja jätettävä taakseni kaikki se rakkaus, tärkeys sekä pysyvyys mitä minulla elämässäni on ja on ollut. Tietoisuus siitä saa oloni jo ennestäänkin huonommaksi.  Voiko tämän huonompaa oloa enää edes olla? Sitä en tiedä, vaikka miten olen yrittänyt sitä miettiä. Minun on sanottava hyvästi niin monille

Hei, minun nimeni on huume

Tuhoan koteja, revin perheitä toisistaan, otan lapsia ja se on vasta alkua. Olen kalliimpaa kuin timantit ja kulta. Tuon suruja ja jos tarvitset minua muista, että olen helposti löydettävissä. Minä elän kaikkialla ympärilläsi, asun rikkaassa, asun köyhässä, asuin kouluissa ja kaupungeissa. Asun kaduilla ja ehkä jopa naapureissasi. Minun voimani on mahtava: kokeile niin näet, mutta jos sen teet, et voi koskaan olla varma, että emme enää koskaan päästä toisistamme irti. Voit yrittää minua kerran ja voisin antaa sinun mennä, mutta yritä minua kahdesti niin otan sielusi – olet omani, kun meillä on toisemme sinä varastat ja valehtelet vuokseni. Teet mitä sinun täytyy saadaksesi kokea minut uudestaan. Teet rikoksia, minun hurmani on sen arvioista. Sylissäni tunnet ilon. Sinä valehtelet vanhemmillesi. Voit varastaa isältäsi, kun näet heidän kyyneleensä sinun pitäisi tuntea surua, mutta minun valtani on niin suuri, että kauttasi vaikutan, jopa läheistesi elämään. Voit unohtaa oman moraalisi